Co Nas wyróznia ?
Jesteśmy jedynym miejscem w Polsce, które na potrzeby restauracji prowadzi ekologiczną hodowlę bydła Highland. Sytuacja taka pozwala nam na pełną kontrolę procesu produkcji mięsa i jego przygotowania.
W naszej restauracji oferujemy całą gamę dań z wołowiny Highland – m.in. steki, ragout, ossobuco, szynki, stir fry, pieczenie, rolady. Przygotowujemy bazy do zup oraz sosy. Zimne przystawki typu carpaccio, tatar, pasztet.
Specjalna szafa Dry Ager do sezonowania wołowiny zapewnia wyższy poziom produktu końcowego – wydobywając aromat oraz naturalny, wyrafinowany smak. W niej leżakuje szynka do tworzenia wyjątkowych dań z długo dojrzewającej wołowiny, t-bone’y, żeberka oraz beef jerky.
Mięso jest wymagające ale jeśli odkryje się jego tajemnice to umożliwia fantastyczną fuzję ze smakami świata.
Akceptujemy
ASIC, BLIK, V-Pay, płatności zbliżeniowe
smartfonem/ smartwatchem
Skontaktuj się z nami